De kracht om wereldwijd te zijn

VOIN HOLLAND B.V. is een relatief nieuw merk, maar we zijn al meer dan 20 jaar op de markt en zijn al vertrouwde partners voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de handel in consumentenelektronica. Ons productportfolio omvat mobiele telefoons, tablets, koptelefoons (Apple AirPods, Galaxy Buds)

accessoires, gaming producten, en verschillende wit- en bruingoed. We zijn er trots op dat we zijn uitgegroeid tot een van de meest gevestigde handelsbedrijven in consumentenelektronica in Nederland.

We werken met ervaren experts in de markt, waardoor we onze partners concurrerende deals kunnen aanbieden tegen de best prijzen. VOIN HOLLAND B.V. staat voor full service, tijdige levering en snelle transacties.

Met de nodige kennis en een breed netwerk van groothandels, retailers, operators, distributeurs en fabrikanten zijn wij in staat om aan uw wensen te voldoen en u snelle en professionele service te bieden. We zijn een strategische partner voor een groot aantal bedrijven, wat ons een betrouwbare partner maakt om samen mee te werken.

Met een wereldwijd bereik, een sterk reseller netwerk in de EMEA en zonder het contact met lokale bedrijven (B2B-markt) te verliezen, heeft VOIN HOLLAND B.V. de benodigde handelservaring opgedaan om te begrijpen wat we kunnen bieden aan leveranciers en andere bedrijven. We zijn gericht op het leveren van de allerbeste prijzen op de markt voor consumentenelektronica met een gegarandeerde kwaliteit en leverdatum.

VOIN HOLLAND B.V. zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid op alle niveaus. We begrijpen de gevoeligheid van verwerkte gegevens en de noodzaak om u tijdig de nodige informatie te verstrekken.

Het kerndoel van VOIN HOLLAND B.V. is om de beste partij te zijn in consumentenelektronica. Door op het laatste moment voorraad te kunnen leveren tegen de beste prijzen en in realtime, kunnen we u helpen uw investering in voorraad te verlagen en zo uw kapitaalkosten te minimaliseren. Bovendien kunnen we u helpen bij het navigeren door de logistiek of raadplegen over complexe marktuitdagingen rond prijsstelling. De propositie garandeert ook de mogelijkheid van snelle schaalbaarheid om op te lopen wanneer marktkansen zich voordoen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over voorraad.

Door deze vragen over voorraadbeheer weg te nemen, krijgt u een concurrentievoordeel, omdat u hierdoor uw werkkapitaal efficiënter kunt investeren en u uitsluitend op de verkoop kunt richten.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Voin Holland B.V.
Waldorpstraat 00393
2521CJ ‘S-Gravenhage
Netherlands
Phone : +31 850043523
Mail: info@voin.nl